keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Laiska jätkä...

Eipä vähän taas jääny tää blogi homma. Moon kuullu et jotkut jopa lukee tätä vapaaehtoisesti- eli sori nyt sitte vaan. En mä pahalla.

En todellakaan lähde purkamaan kaikkea mitä sitten viimepäivityksen jälkeen on tapahtunut. Joulukuu oli siitä puolestavälistä lähtien aika rauhallinen ja meikäläinen pysty pitämään viis ihan oikeaa vapaapäivää joulun ympärillä. Saunomista, nukkumista, syömistä ja musan lataamista duuniläppäriin--- Sanalla sanoen erittäin mukavaa. Joulukuussa jouduin myös muuttamaan purkirempan alta laruun evakkoon josta sittemin siirryin puksuun. Parin kuukauden päästä sitten takas omaan kunnostettuun kämppään.
Keikkojakin on tullut tehtyä. Freelancer puolella oon lomitellut Temiä ja tehnyt noita mun perusvetoja perusmestoissa. Uutena vuotena vedeltiin yhdet kemut vähän isommin Hernesaaressa ja viime viikonloppuna oli Porvoossa Winterfest.Mestana oli muuten Avanti-HALLI joka oli ihan oikeasti hankalin mesta mihin meikäläinen on törmännyt. Varsinki ku lauteilla ei ollut sitä kaikkein hiljasinta ryhmää. No- kylhän ton jotenkin sai tehtyä. Moltonia ois saanu olla about kymppitonnilla enemmän

Mä en oo ihan varma noiden talvifestareiden kannattavuudesta mut hyvin olivat ensikertalaiset asiansa järjestäneet ja meidän koko tekniikalla oli ihan kivat duunipäivät. Toisin kävi kuulemma lahdessa... Lisäks on sitte perusvarastot, firmavedot, messuosastot jne. Not very interesting though...Superchristin ja OES:n levyhommatkin etenee omalla painollaan. Ens kuussa pitäis olla ekat OES sessiot Soundtracksilla ja Superit on puurtanu esituotanto demoja allekirjoittaneen kanssa. Supereitten kanssa dudio olis vasta huhtikuussa. Hyvä meininki- ei siinä ketään. Seuraavaks olis jotain pientä FME rakentelua ja lauantaina taas showcase Vanity Beachin kanssa. Toi VB on osoittautunut muuten mielenkiintosen haastavaksi pumpuksi tehdä- mut haasteethan on tehty voitettaviksi.

Nyt ku taas ehkä jaksaa niin voisin yrittää kirjoittaa vähän tiukemmalla intervallilla- sais ehkä vähän enemmän sisältöäkin näihin juttuihin ku muistaa jotain.

Zau!!!

Ei kommentteja: