keskiviikko 6. elokuuta 2008

Vähiin menee kesä ennenku loppuu...

Jees.

Vauhtiajot meni silleen ku nyt tollaset menee. Allekirjottanut ei ollu käyny mestoilla aikasemmin joten vähän jännitti et mihin mennään. Muuten kaikki oli ihan ok mut viivepinkat olis pitäny olla etupään teltan takana siinä screenin vieressä. Etupään kattaus oli aika paljon parempi ku meillä yleensä: Heritage, Profile, Koltsun effu- ja dynamiikkaräkki jne. Perjantai meni tuttujen kotimaisten parissa ja jengiä oli hyvin. Etupäässä oli ihan saatanan kuuma mikä aiheutti sen että jengi veteli aika vähissä vaatteissa. Olisko siellä joku valohahmo virponu ihan aatamin asussakin. Eli sai nauraa muullekin ku itellensä.

Lauantai meni vähän vituiks. Tai siis, Thin Lizzy oli alunperin halunnu tehdä tsekin päivällä kuten Iggy Popkin. Aikataulun piti mennä niin että about 9-11 tsekkaa Lizzy ja sitte 12-jotain tsekkaa Iggy ja siitä sit RNO lauteille. Kello 0915 kun meidän lavajengi valuu paikalle ni Lizzyistä ei oo mitään tietoa. Road manager ei vastaa puhelimeen jne. Jengi rupes olemaan aika kipinöissä kun edellinen päivä oli menny sen verta myöhään, että unta ois saanu todella olla enemmän ku 3-4 tuntia. Kävi ilmi, että Thin Lizzyn tiemanageri oli kyllä ilmoittanut että tulevat myöhässä, mutta tieto ei ollu ikinä kulkeutunut meille asti. Paskaaks siinä sitte. Stoogesit tulee mestoille ajallaan ja pystyttyy lauteille. Ja siihen sitte päälle Lissut ja heti perään RNO:n koko porukka. Rupes nimittäin olee jengiä yhdelle backstagelle/lavalle vähän enemmän ku laki sallii. Stooges-tsekin jälkeen nopee Thin Lizzyn rumpu-tsekki joka itseasiassa hoitu ihan kivasti kun etupään herralla oli show-file suoraan Profileen. Nyt hyppää Vesa hetkeks kirjoittamaan ku mä käyn röökillä, kavahtakaa:

VESA:
Seinäjoki, no.. onhan se kaupunki ja onhan siellä alkuasukkaansa. Meidän järjestelyt oli kohtuu ok, promootio vähän kusi mutta sehän on oikeastaan jo tuttua. Positiivista oli kunnon sähkösyötöt, ei jännittänyt. Eka yö kavereiden kämpän keittiön lattialla vitutti, toka yö oli ok puudutuksen puolesta. Kolmantena yönä oli jo "oma" punkka. Tosin joku roudari oli nukkunut siellä yhden yön mutta ihan siististi oli ollut. Seinäjoen huippupositiivinen juttu on "Rauli" (facebook pages "Rauli" "Muu julkisuuden henkilö". Antti jatkaa...

IMMA BACK!:

Joo. Eli Stooges ja Lissut saatiin sit kuitenkin kasattua ja tsekattua sillä hinnalla et meikäläiset oli vähän unisia. Valotytöt tietenki raahautu mestoille vasta yhdeltä kun ilmeisesti omaavat jonkin sortin povaajaämmän ominaisuuksia. Sen lisäksi että Stoogesien etupään kaveri oli hurjan mukava sälli niin se myös veteli kaikkien kanavien korjaimet ihan suorina!!!? Huh. Ois pitäny tuoda sille joku SSL:n 16-kanavainen summapökkelö. Heh.

Siirrytään Kokkolaan ja Kokkola Rockiin. Tultiin mestoille aika helvetin myöhään keskiviikkona. Eli meidän normaali "ripustuspisteet keskiviikkona ja loput torstaina"- meininki kusi. Eipä siinä mitään ku on tullu noi rojut muutaman kerran kasattua ni ei hirveesti jännittäny aikataulut. About 10 tuntia meni torstaina kun hommat oli tehty. Meikäläinen latas Dolbyyn ihan autossa persetuntumalla tehdyn presetin linariin ja kas- se pelitti yllättävän hyvin kun ottaa huomioon, että se oli tosiaan tehty auton takapenkillä kuulematta linaria ollenkaan samalla ku ruuvaa. Kaikki jaot oli menny filtteri-tyyppejä myöten uusiksi mut toimi. Eli tästä on hyvä jatkaa ku huomenna lähetään Jykylään.

Kisat sinänsä meni hyvin. Ekana päivänä oli ihan helvetin kylmä mutta porukkaa oli kuitenkin hyvin ja Apulannan aikana meininki näytti oikeesti jo isolta etupäähän ku oli näinki pienillä festareilla kättä ilmassa niin helvetisti. Meikäläiselle tuli Rotten Soundin miksaus-nakki ihan yllärinä mut siitähän se lähti. Mä kun olin jotenki luullu et niillä on oma hahmo.

Launtaina tultiin paikalle vähän myöhässä ku ajateltiin että ei oo kiire. Ei ollukaan mut paikallinen avausakti oli tomerasti joku sata tuntia etuajassa. No sori. :) Muuten sitte normipäivää pukkas taas ja sääki oli ihan kiva. Disco Ensemblen lähettäminen meni aika täpärälle ku koko poppoon kamat oli sekotettu ja ruuvattu auki jenkkilän tullilaitoksessa. Kiitti vaan sinne rapakon taakse......tun mulkut.... Vetojen jälkeen FOHi kasaan ja lavalta tippunutta front-filliä naureskelemaan. Oli menny aika miehekkäästi speacon päreiksi mut ei jostain syystä tullu napattua kuvaa.

Minä ja Henkka taidettiin olla vähemmän fiksusti yöllä. Ei pysty muistaa. Sori. Kai? Vesaa tossa vieressä vituttaa ja hihityttää samaan aikaan. Sori. Kai? Ainakin Winylsin ja KBone Oscarin huoneissa taidettiin viihtyä. Mut mitään ei hajotettu. Sori. Kai?

Maanantai oli vapaapäivä joten me lähdettiin Vesan kanssa miehissä Rocksiin pilaamaan Liuhun ja Mikon ilta One Eye Shut- nimisen räyhäpoppoon tekniikan ominaisuudessa. Meikä miksas ja joi kaljaa ja Vesa teki valoja ja joi kaljaa. Kai me ihan hyvin vedettiin, mut mulla oli vähän outo olo kun en oikeesti ikinä tee hommia, edes kaverin bändille harrastuspohjalta, kaljoissa. No nyt sit tein. Sori- ihan iteltäni pyytäen...

No joo. Eipä tästä blogista taas kukkaan mittään kostunna. Haistakaa ite. Mitäs luette.

Huomen Jykylään heti aamusta.


MO!

Ei kommentteja: