perjantai 15. elokuuta 2008

Floooowwww

Eka päivä sitte flowta ja meikäläisen nakki on tämmönen teknoklubi joka, tietenkin, järkätään vanhassa voimalassa. Joku 100 metriä pitkä, 50 leveä ja 9 korkea halli jota halkoo keskeltä kaksi riviä betonipylväitä. Lava sisäänkäyntiä vastapäätä pylväsrivien keskellä. Eli vitun kiva ja simppeli tehdä. Botne soi semmosen 7-8 sekkaa oikeen ilosesti ja yläpäät hiipuu noin 2 sekassa kiitos seinällä olevien massiivisten akustolevy hässäköiden.

Tultiin paikalle Vesan kanssa jo keskiviikko yhden aikaa osittain siks, että saadaan tehdä rauhassa ja osittain siks, että kuorma-auto oli vuokrattu tyhjänä Flow-organisaatiolla kahdesta eteenpäin. Keskiviikon puuhailun tuloksen oli pää PA:n trussi ja sen testiponnistus sekä sivufillien nosto ylös. Meikäläinen oli lähtenyt yläpäiden osalta siitä että keskikäytävälle, eli tanssilattialle, tehdään äänentoisto kolmesta lentävästä pnkasta joista keskimmäinen on line-arrayta ja ampuu pidemmälle käytävää ja kaks laitimmaista on sitte peruskuutiota (kolmitie) joka ammutaan aika tiukasti alas lattialle. Lavan sivuille sitten lisää linaria kattamaan hissuksiin lähinnä salin kummallakin sivuilla olevat baaritiski-silleen hissuksiin ja samalla leventämään ns. "tanssialuetta" lavan reunoille. Ton etu-trussin nosto jossa oli neljä peruskuutiota ja kolme palaa line-arrayta oli aika jännää puuhaa. Trussiin oli luotto kuten nostimiinkin mut pisteet ei ihan vaikuttanu siltä että niihin vois ripustaa 300 kiloa per puoli. Kyllä noi vielä näyttäs kestävän (kirjotan tätä siis duunista). Jykylän kanssa saatiin vielä hienosti sovittua takafilleille pystytrussi paikat kun nyt oltiin ajoissa liikenteessä.

Torstai meni sit prossuhelvettiä miettiessä sekä ihmetellessä subbasten paikkoja ja piuhavetoja. Aika hissukseen tehtiin ;-) ja saatiin paljon aikaa kulutettua outoon saksinostimeen ja sekä rikkoutuneeseen 125A lähdön lapsilukkoon. Kumpikin homma selvitettiin ihan ite. Nostimen mä ja sähkön Vesa kuten oikein onkin. Niin ja mä olin tehny meille kanasalaattia kulhon.

Tänään sitten vimppavirityksiä, viiveitä ja subbaset kaikki keskelle salia. Vittu niitä en kyllä saanu toimimaan tässä hallissa millää array systeemilla. Mono ja längistä sisään. Sori. Yläpäät futaa ok ku viivet osu kohilleen.

Ja siis nyt ois ilmeisesti vika dj. Kohta pääsee nukkumaan. Huomenna viritän jonkun toimivan limitteri systeemin ettei tarvii näitä koko ajan vahtia....

Ei kommentteja: