keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Linnanpuiston hipat ja sillettii...

Joo. Eli viime keskiviikkona oli sit saapuminen Hämeenlinnaan. Olo oli niin hirvee et uhosin painuvani suoraan hotelliin mutta, kuten aina, uteliaisuus voitti ja päädyin kuitenki ekana pelipaikoille. Jeesailin vähän autojen purussa ja moikkailin meidän tampereen iskuryhmän, Sakun ja Teemun, jotka oli jo mestoilla. Hienoja herroja kumpainenkin. Seurasi jutustelua ja muutama kalja kiinnityspisteitä ihmeteltäessä. Riihimäkeen verrattuna järjestäjäporukka oli suorastaan kunnostautunut ja kaikki tuntu olevan reilassa. Vallan hienoa! Ei muuta kun rommitotin kautta hotellille nukkumaan.

Seuraava aamu (to) oli about yhtä karu kuin mitä tuossa viime kirjoituksessa valittelin. Fakta on se, että jos tautia rupee juomalla tappamaan niin pitää olla aika paljon vahvemmat tropit ku kaks keskiolutta ja rommitoti. Ei auta. Rakennus sujui ilman sen kummempia ongelmia, mutta jengi oli kauttaaltaan jotenkin hyydyksissä ja muillakin tuntu flunssan oireita. Eli pitkäks venähti tääkin päivä. Dolby Laken prossu tuntu toimivan ihan ok, mutta sterkat käyttäyty vähän eri tavalla kun päätepinkat oli uusittu yläpään ja kekkarin osalta. Virittelyn jälkeen sai suht tasasen toiston alueelle. Tässä vaiheessa muuten selvis myös se, että depparaja miksausteltalla olis 94dB. No meikäläinen sit kyselemään että mikä leq ja millä mittarilla ja missä on muut mittauspisteet... Ei oikeen irtoa informaatiota. Tai siis selviää, että kaikkina aikasempina vuosina on koko ajan tullut enemmän ja enemmän valituksia ja nyt pitäis oikeesti saada meteli aisoihin. Mittarikin tulee järjestäjän puolesta. Järjestäjän mittaria vertaillessa omaan kävi sitten ilmi, että "virallinen" mittari näyttää noin 5 desibeliä yläkanttiin. Eli jos silla mennään niin linnut huutaa yli... ja sillähän me mennään.
Homma valmiiks ja taas hotellille mut tällä kertaa ihan omaan yksinäisyyteen ku Teemu lähti stadiin loppuviikonlopuks. GREAT!!!! Pitsa viel alakerrasta ja sillä selvä.

Perjantai eli eka vetopäivä ja jo tavaksi tullut paska olo aamulla. Matkalla pelipaikalle apteekista tarttuu Finrexinit mukaan. TV-porukkakin valuu paikalle ja niille tarjoillaan rännit kuten aikasemmin on sovittu. Homman tuntuis sujuvan pehmeesti. Ekana bändinä on Wrecking Queens ja meikäläinen vetää jo paniikkeja kun basari hummaa ihan miten sattuu. Sitte selviää että ilman minkäänsoritin vahvistuksiakaan ongelma on todellinen. Rumpujen virityssessiot. Tsekki saadaan tehtyä ja vedon aikana depparaja tuntuu todella tuskaselta määrätyllä mittarilla. Mylly saapuu seuraavaks mestoille ja Ari Koivunen rupee rakentumaan lavalle. Depparaja huolestuttaa todella. Ekan biisin aikana annan eläimenvaiston päästä valloille ja juoksen tuotantotoimistoon virallinen mittari kädessä meuhkaten että ei voi oikeesti vetää. Asiasta vastaava kaveri kainaloon ja etupäähän neuvottelemaan. Neuvottelen niin, että ensinnäkin mennään meidän mittarilla ja toisekseen meikäläinen toimii absoluuttisella persetuntumalla lopullisena jarruna. Eli annan hahmojen vetää jos siltä tuntuu. Perjantai meniki sit silleen tuttujen hahmojen merkeissä.

Lauantai aamuna oli tarkoitus tulla tekemään pieniä säätöjä stereoihin joten saavuin mestoille josku puolen päivän aikoihin. Järkytys oli aika helvetillinen kun kytkin koneen kiinni dolbyyn ja tajusin että koko komeus oli yön aikana nollautunut. Eli pikkuviilaukset sikseen ja täysviritystä tiukalla ajotuksella. Tästäkin selvis jotenki mutta Arjon ja Anna Abreun porukoiden ajaessa meikäläinen juoksi vielä mittamikin kanssa niityllä. Semmosta. Elkää kysykö tästä tapauksesta mitään enempää. Lauantaikin meni silleen semi-stressittömästi ja olokin rupes olemaan aika hyvä ku Finrexin paketti oli suurinpiirtein tyhjä. Turisas pääesiintyjänä toimi oikeenkin mukavasti ja heti vedon päätyttyä meikäläinen painu tampere-osaston kanssa backstan vippiin juomaan pikkujuomia. Suunnitelmat oli isollekin juhlalle mutta ilmeisesti sairastelu oli verottanu kuntoa sen verran että nukkumaan piti päästä melkeen heti alueen sulkeuduttua.

Sunnuntaina purku ja that's it. Vähän oli pohtimista seuraavan viikon kamojen sijoittelussa että kaikki purut yms. menis fiksusti. Stadissa mä taisin olla joskus puol seiskan aikaan ja eka ihminen johon törmään onki sitte Jaska sporapysäkillä. Ei näistä hommista pääse ikinä irti ;-)

Maanantai oli sit puoliks saikkua ja vapaata. Toimi tohon väliin hyvin. Tiistaina jotain normaalielämän säätöä ja puhelimessa Vauhtiajojen kamojen soittelua. Neljältä käytiin vielä Epun ja Vesan kanssa juonimassa Flown äänentoistoa klubin osalta. Viivelinjat ois sen homman avainsana ja sit semmosta pientä 2-tie line-arrayta. Pitäis toimia hienosti. Flow-tapaamisen jälkeen meikäläinen pääty kutoselle vielä ihmettelemään ku Terttu työskenteli. Koskapa meikäläinen on tällanen ADHD ni emmä sit osannu olla muuten ku yrittämällä jeesiä. Ainoo oikee hyöty tais olla se, että huomasin koko PA:n ajastuksien olevan ihan skutsissa. Ei muuta ku uusiks ja kyllähän sen taas huomas, että kaiutin toimii paremmin ku sen elementit puhaltaa samaan hiileen.... B57 toimii muuten hyvin sahassa.

Nyt sitte istun autossa Lönngrenin Markon kyydissä matkalla Seinäjoelle ja uutta kisaa pukkaa. Sunnuntaina taas purku ja sitte maanantaiks jonkin sortin talonmiehen tontille Apolloon ku Thin Lizzy tulee vierailemaan. Sama pumppu kun esiintyy lauantaina Seinäjoella ja käyttää tota Speedin Digidesignia joka myös apolloon kulkeutuu. Meikä siinä sitte mukana teknikoks kytemään ja mahdollisia ongelmia selvittämään.

Soronoo ja hyviä kelejä!

Ei kommentteja: