torstai 5. maaliskuuta 2009

Perusmeno sen ku jatkuu...

Moi! Mitä kuuluu?

Viime viikko oli sitten sitä ihteään eli kaikennäköstä varastomössöä yms. Lauantaina käytiin tekemässä Boston Promenade KY:n vuosijuhlissa tai jossain vastaavissa kemuissa. Miehet mustissa ja naiset iltapuvuissa. Meidän crew huppareissa. Sori. Tällä kertaa meikäläisellä oli monitori- ja systeemitontit ku Eppu oli etupäässä. Parempi niin- se ku varmaan tajuu enemmän tollasesta big band kamasta ku mä. BP on siis, käsittääkseni KY:n sponssaama, Big Band. Perusbändi plus kolmentoista blosarin sektio. Mä sain ujutettua ton kaheksaan ryhmään ku laulajia oli vajaamiehitys. Tää oli eka veto minkä tein puoliks ohjaamalla Mixrackia langattomasti läppärillä. Bändi ei nimittäin tehny tsekkiä ollenkaan joten kävin läppäri kädessä linjat läpi yks kappale korvia mukana. Täytyy sanoa että ohan tosta nyt ihan helvetisti hyötyä sanoo Terttu mitä sanoo :). Varsinki ku bändillä on yhdestä viiteen korvamonitoria plus kulmat. Mestan, Marinan konferenssitalon, sähköissä oli jotain tosi omituista- todennäköisesti alijännite. Vähän jokapaikassa oli jotain pikkumurhetta niin äänessä ku valoissakin. Mut siinähän tuo meni.

Alkuviikko oli sitte taas enempi vähempi vapaata, eli varastohommaa. Keskiviikkona oli jonkin sortin sponsorikeikka KY-klubilla jossa illan viihteestä vastasi Beats and Styles ja Fintelligens. Edellisestä rohkaistuneena ja todettuani että hissi oli paskana päätin vetää koko shown täysin ilman pulpettia. Eli mixrack vaan sokkona tulille ja verkon päähän. Ei siinä ollu kyseltävää ku homma toimi. Eli kaks langatonta miksaus kokeilua on nyt mennyt ihan putkeen. Ei tolla systeemillä edelleenkään tee mitään mistä ei ole ihan varma mut muuten mikä ettei. Perkele.

Tänään on palaveripäivä ja huomenna jatkuis taas keikkahommat. Luvassa huomenna jotain klubihytkettä ulkomailta ja lauantaina sitte kalastajatorpalla kevyempää osastoa. Tästä tähän ja sit tonne.

Möröööö...!

Ei kommentteja: