tiistai 13. toukokuuta 2008

Tuplabuukkausta yhdessä talossa ja rapeeta monitorointia...

Viime viikonloppu meni muutaman keikan kyydissä. Kumpikin sattu olemaan vaan perjantaina mut onneksi samassa talossa. Kyseessä oli Studio 51 (LTJ Bukem&MC Conrad, KTJ Sawka ja sit joku nainen joka veti niin hyvin et täytyy tsekkaa kuka se oli) ja Dubrovnik (The Orders). Kamat kasattiin kuorma-autoon torstai-iltana ja käytiin siinä samalla hakemassa Höltän Terolta D-show Profile "testiin". Oikeesti firma on jo ostanu vastaavanlaisen Mixrack- systeemin mut mun sormet syyhys siihen malliin et piti saada toi pulsa jo nyt surffattavaks. Availinki sen jo torstaina samalla ku muut raahas kamoja. Konffaus on hyvä tekosyy.

Perjantai alko kello kymmenen palaverilla Jäähallilla. Osallistujina Eppu Helle, Crisse, Mä, Teemu, Daniel Vera ja Aholan vesa, Speed Rental jengiä siis, ja aiheena Incubuksen keikan juoniminen. Snadia mittailua ja kahvittelua. Meikä sohi aika kasan kriittisiä mittoja laserilla. Ihan vaan ku se on niin makee lelu.

Jäähallilta roudaamaan kamoja eka Dubroon ja sitte Studioon. Crissellä oli illalla keikka Blaken kanssa Tavastialla ja se oli menossa suokkiin joten nakitin sulavasti kaverin hakemaan saarelta mun TLA:n etusen jonka olin vuokrannu Conradille illan keikalle. Oli päässy unohtumaan. Kiitti. Roudailu itessään oli aika iisi kun samalla hissillä pääsee kumpaankin mestaan. Ongelma oli siinä, että meillä oli liian vähän käsiä kasaamaan kumpaakin mestaa yhtä aikaa. Yks apukäsi oli kyllä tulossa mutta sillä oli c-inssi pahasti kesken. Eli alkuun minä , Vesa ja Teemu päätettiin kasata Studio. Mä tein etupään ja Vesa ja Teemu trussikaaren. Jossain vaiheessa kävi ilmi että Sawka oli huonossa hapessa sairaalassa eikä tulisi tsekkiin tai kasaamaan settiään. Soitto oman bändin rumpalille ja mies tuli tekemään työtä käskettyä- ja samalla Dubrossakin alkoi tapahtua ku Vesa ja meidän koko kesän handyman/kuski Masu oli päässy vauhtiin. Rumputsekin ja Höltän visiitin jälkeen meikä meni alakertaan tekemään Ordersien tsekin ja siitä sit takas ylös tekemään Bukemin tsekki joka oli aika turhanpäivänen. Kaverit nimittäin miksas ite kaiken lavalta ja mun tehtäväks jäi lähinnä informaation kuljetus ja jarrun painaminen. Tää edellä mainittu naisartisti oli jotain ihan uskomatonta. Laakista valmis saundi (veteli 87:n) ja kysyttäessä että eikö rouva ottaisi mitään kulmiin niin vastaus oli ei. Häh? Messissä oli myös erittäin tarkkakorvainen kiipparisti. Meikä rajoitteli etupäässä max 6 deppaa mutta mies sano heti kulmien avauduttua että aika raju kompura sulla. Häh häh? No ei siinä mitään. Mulla on vaan aina ollu joku ongelma noitten Nordien klangin kanssa.... 8( Päin helvettiä asennettu D&B settikin oikeni about hyvin. Omat subat toimi silleen ku omat subat toimii. No problem.

Alakerrassa The Ordersien kanssa kaikki muuten hyvin lukuunottamatta snadia backlinen epäkeskoa. Kyllähän sen tasoitteli sitte. Kiipparistiraukalla oli alkuun vähän ongelmia varsinkin kun mä jouduin karsimaan yhden monsun veke tilanpuutteen vuoksi. Saatiin sekin säädettyä pienellä kulmien liikuttelulla siedettäväksi. Jälkeenpäin oli kuulemma paras lavasaundi ikinä... No älkäähän nyt.

Keikat lähti niin, että mä briiffasin yläkerrassa Teemun Profilen saloihin ja lähdin tekemään Ordersin keikan pois alta. Teemulle jäi siis loppujen lopuksi hyvin tsekattu Sawka ja Ordersin halusin tehdä ite. Keikka menikin helvetin hyvin ja bändi oli oikeesti loistava. Kantsii tsekata. Siitä sitten ylös toivoen parasta.

Ja hyvinhän siellä suju. Teemu oli pärjänny pienillä muutoksilla ja tanssilattia oli täynnä jengiä kun saavuin paikalle. Ja se Sawka- oikeesti tää jätkähän on eläin. Huonossa hapessa my ass... Ruuvasin vielä vähän geittejä ja jotain snadia balanssia mutta muuten annoin Teemun pitää shownsa. Sawkan jälkeen tuli lauteille tämä nainen. Mä olin Sawkan aikana jo hakenu yhteen ränniin Echofarmista erittäin härskin nauhakaikuemulaation. Tsekin perusteella oli nimittäin tulossa just sellasta kamaa. Keikan vedin ihan unessa. Se nainen sai mut nalkkiin. Mä en oikeesti joraa tiskin takana ikinä. Sileen kunnolla. Mut nyt lähti mopo käsistä. Asiaa ei auttanu yhtään se että homma saundas saatanan hyvälle, jengi oli mukana ja artistin manageri hymyili vieressä ku joku... no joku- ja taputteli selkään.

LTJ Bukemin keikan alun tsekkasin pikaisesti ja lähdin alakertaan kuluttamaan drinkkilippuja. Syynä tähän lähinnä se että musa ei kiinnostanu yhtään ja se, että herra Bukem veteli oikeesti aika saatanan lujaa. Lavalla oli sit vielä kovempi meteli salissa. Oikeesti, DJ jolla on kaks kertaa Lacousticin 15:set ja subba OIKEAN KORVAN ÄÄRESSÄ ja toisessa korvassa nappi. Ja niitä lacousticceja ajettiin LUJAA. Oisinhan mä muuten sinne saliin tiputtanu mut lava ois tullu yli ja järkkääjät ei ois tykänny. Eli pois äkkiä ja Teemu etupään vahdiksi.

Roudaus tehtiin samana yönä ja himaan pääs aika rapeessa kunnossa kello kuus ja risat. Käytiin vetää Vesan kanssa aivan törkeen huonot einekset Tapiolan ABC:lla. Muuten en ois lähteny mut pakko oli syödä.

Viikonloppu menikin sitte työhuoneella erään dokumentin kimpussa mitä juuri nyt tässä tänään (tiistai) viimeistelen. Härskeintä kamaa mitä kentältä oon ikinä eteeni saanut- siis huonossa mielessä. Koko jälkityö on ollut enemmän reatauroimista ku saundin tekemistä tai, herranjumala, äänisuunnittelua. Onneks sentään leikkaaja on TaiKin opettajakuntaa niin ei tarvii tapella synkkien yms. turhan kanssa. Lisäks Pro Tools on tänään kaatunu kaks kertaa. Kaks kertaa enemmän ku koskaan ennen. Mut kyl tää tästä. Työhuone kaveri on onneks ihan ammatiltaan jonku sortin PT-tuki Soundatalla niin se kyllä seivaa mut.. I hope.


Huomenna dokkari valmiiks, torstaina Lahteen kattomaan josko F1 powerboatin yhteydessä olevaa musasirkusta vois vähän ennakoida, perjantaina omaa olotilaa ja lauantaina taas kaks keikka. Jes ja Soronoo.

Ei kommentteja: