lauantai 12. heinäkuuta 2008

No johan täs on menny aikaa...

Joo. Viime aikoina on ollu liian kiire ja sit on vähän vituttanutki kun hommat ei aina suju niinku pitää. Eli ei oo juurikaan hotsittanu kirjoitella

Kaikennäkösta keikkaa on pukannu jäähalleista (Incubus), festareiden kautta (RMJ, lahti F1, Riihimäki rock) firmabileisiin ja mitä niitä nyt on. Firman PA-pinkkaa on viritelty ja nyt se rupee olemaan kohillaan- kiitos Rööninkille avuista!!!! Ens viikonlopun Wanajassa olis sit vielä uus prossukin eli Dolbya pukkaa. Saas nähdä, allekirjoittanut on vasta ehtiny avata ton ameriikan ihmeen työpöydälle mut odotukset on kovat. Työkumppanit on ruvennu vakiintumaan monitori- ja lavapäähän ja tällä hetkellä kova kolmikko olis Cride, Waldénin Henkka ja Salosen Esa. Tuntuu hyvältä että tohonkin hommaan on ruvennu löytymään jatkuvuutta. Tosin Wanajaan tulee sit ihan muita naamoja ku kaikki vakkarit on muualla.

Sen verta pitkä aika on siitä ku viimeks kirjoittelin etten rupee mitää mittavia kirjottelemaan. Jotain tärppejä vois ottaa noista kisoista.

Incubus
Meikäläisen eka jäähalliveto etupään ukkona. Eipä siinä mitään. Lämppärinä oli Lapko ja sehän meni ihan silleen ku noi aina menee. OK. Incubuksen etupää jätkä oli merkannu raideriin Digidesignia joten sitä tuotiin. Huikka oli vähän ihmeissään mut homma hoidettiin himaan yhteispelillä. Hyvältä saundas. Pääesiintyjä lähti aika rapeilla saundeilla mut kyllä se siitä sit tasottu.

Lahti F1
Tästä jäi ehkä eniten mieleen DIO. Oltiin hommattu raiderin mukainen PM5D etupäähän. No-ku bändin kaveri saapu mestoille ni se ilmoitti ettei oikeen pysty vetää kummallakaan meidän etupään tiskillä (Digidesign ja toi PM). Oli sitte eri jätkä ku se joka oli kirjoitellu raideria. Aikamoista ihmettelyä ja mä totean että homma menee niin että mä vedän sillä tiskillä jonka haldaan paremmin eli digillä. Tsekki meni hienosti meikäläisen tsekatessa ja DIO:n miksaajan ohjatessa. Ei koskenu kaveri kertaakaan tiskiin. Paskaaks siinä. Oli aika erikoishemmo muutenkin toi jätkä. Oikeen naurattaa vieläki. Masu otti siltä puolivahingossa turpaaan ku miksaajahemmo intoutu kertomaan kuinka se oli pätkinyt jotain kaveria Vegasissa ja demonstroi hommaa Masu-paran nassuun. No hyvässä hengessä mentiin mut erikoista oli.

RMJ
Mitäs tästä. Pitkää päivää. Varsinki ku mä otin riskin ja istutin etupäähän ainoostaan Digidesignin. Joka vaihdossa joutu rauhottaa tilanteen ja jeesaa jengiä. Tasan Häkkisellä oli oma tiski mukana. Eli aivan saatanan rankka sessio mulle. Oma vika. Tästälähtien mukana kulkee analogipulsa ton digin lisäks. Mä kun tykkään vetää sillä. Hämmentävästi osa porukasta tykkäs pinkasta paljonki, esim. Härmä, ja osa ei sit ollenkaa. No... Ei siin... Cateringin kans tais olla todellisia ongelmia. Ite en tiedä siitä mitään ku en juuri ehtiny bäkkäreillä pyöriä. Leskinen oli stagemanu ja täytyy sanoa, et toivottavasti tulee vastaan jatkossakin. Kiva oli tehdä töitä herran kanssa. Ainii. Meidän lavalla kävi todella käsittämätön norjalaispoppoo. Ei omaa henksua mukana, aivan käsittämätön tsekki-rutiini (tai siis sen puute) ja sit se ainoo oma backlinen osa eli hd aivan hajalla. Saatanallista pörinää, tasojen rankkaa heittelyä jne. Tuskallinen veto....

Riihimäki rock
Tän festivaalin eka toteutus ja eka veto Rock'n'roll circuksen neljästä festarista. Festarin puolesta henksua ei ehkä ollu ihan tarpeeksi ja meidän vaatimukset kävi vähän järjestäjän hermoille. Hommat saatiin kuitenkin sovittua ja hyvään henkeen. Mä ymmärrän kyllä että budjetit on budjetteja ja kaikki joutuu välillä tekemään uhrauksia. Perjantai aamu meni Röningin kanssa pinkkaa viritettäessä ja hyvähän siitä tuli- tästä on hyvä jatkaa. Tää oli muutenkin jotenkin kauheen lepponen veto mulle. Kaks pulsaa etupäässä niin ei tarvinnu ku kysyä että kummalla mennään. Ainoo miinus oli lavojen sijoittelu niin, että periaatteessa mitään ei voinu edes vilkaista PA:sta. Vilkaistiin kuitenki. Meidän oma Profile tuli lennosta kehiin ja kappas näppis ei toiminu uudella tiskillä. Jaska toi onneks oman lainaan joka sitte futas. Niin ja sähköjen kanssa oli ihan älytöntä sekoilua. 125A keskuksessa 25A dotsit jne. Etupäästä lähti kerran sähköt niinku ilmeisesti vähän joka paikasta. Ei siis meidän vika vaan sähköntoimittajan. Vesa kävi todella kuumana ja mä en osannu muuta ku ihmetellä että mitä vittua ja kuinka voi mennä noin päin helvettiä. No seki saatiin hoidettua ku on omat jätkät aika perillä tosta sähköhommasta. Onneks. VHB:lla ja POTF:lla loppu vähän kekkari kesken. Onks sun Kiffe pakko vetää ihan täysii??? :-D No wanajassa mä oon valmis ku pistettiin lisää löylyä sinne.

Ei täs. Tosiaan ens keskiviikkona Hämeenlinnaan oleilee viideks päiväks. Teretulemast.

3 kommenttia:

Ville kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ville kirjoitti...

Jep tuo sama norjalaisbändi herätti ihmetystä myös allekirjottaneessa Myötätuulirockissa. Sehän on tänä kesänä ollu näköjään useammillakin festeillä Suomessa, kuten Rovaniemellä. Ei oikein meikäläistä säväyttäny.

Barska kirjoitti...

Joo. Outo meininki ku ottaa huomioon että suomeen ovat kuitenki ihan tosimielellä ilmeisesti lähteneet...