maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tunnelmasta toiseen

Mroooo!!!

Nyt on sit kesä potkaistu käyntiin. Örebron keikan jälkeen meni pari viikkoa suomessa ihan perus meiningeissä eli Circusta, Eastwaytä, Kantolaa jne. kunnes sitten kesäkuun toka päivä tempastiin suomi crewn kanssa Hollantiin Fortarockiin. Bändi tuli mestoille suoraan jenkeistä ja kyllä toi parin viikon pohjois amerikka ja lennot päälle näkyki.

Puukengiltä ei oikeen lähteny mikään. Ensin oli shutle myöhässä ja ku siihen vihdoin päästiin ni kuski tyttö ajo aika vahvasti harhaan- reilun tunnin matka muuttu pariks tunniks. No ei siinä mitään ku ehittiin riser accessin alkuun. Paitsi että meidän rummut ja backline oli edellisellä bändillä käytössä. Siis mitä vittua? No, mikit valmiiks meidän raiserille ja vähän moikkaamaan bändiä. Menin lavalle takas 15 minsaa ennen vaihtoa ja joku helvetin uuvatti oli sit ottanu sen meidän raiserin käyttöön ja potkinu mun mikit melkeen lavalta alas. Jonku vitun Steel Pantherin tjs. teknikko tais olla kyseessä joten kävin sitte ystävällisesti kertomassa että anna olla vika kerta. Noh, vaihdon suoritukseen... Siis voi jeesus. Lava täynnä jengiä säätämässä mut talon mikit ei liiku mihinkään ja ku tavallaan ne oli ainoot mistä halusin päästä eroon niinku heti. Itehän ne sieltä nopeiten sai helvettiin. Siitä sitten etupäähän kattelee talon Heritagea. Olin jo aikasemmin käyny vilkasee edellisen bändin suoritusta ja olihan hirveet kelit. Jotain Renkuksen stäkkikamaa siellä oli PA:na ja etupään tiskissä sai ajaa kaiken rakkauden värillä ennenku rupes tapahtuu. Pyysin kahta ryhmää itelleni mut en jostain syystä saanu. Myöskään kukaan ei tienny miten mulle talon pätsiin asiat pätsätään. Keikka käyntiin ja käsi master EQ:lle. Mitään ei tapahdu. KU SE EI OO KYTKYISSÄ!!!

Nojoo. Keikka pois alta ja alueelle ihmettelee mut eipä sitä paljo jaksanu. Hotellissa alko siinä kolmen aikaan palohälytys jota ei sit saatu pois päältä ennen aamua. Kuski tuli 20 minsaa myöhässä hakee meidät takas damiin. Eikö teiltä lähe oikeesti mikään?

Linecheck Fortarock 2012
Tossa vähän kuvaa siitä venuesta mitä yritettiin stäkki PA:lla kattaa.

Seuraava viikonloppu oliki sitte merkattu Nasumille tyhjäks että jäbät saa vähän toipua Jenkki rundista.

Viikolla kasattiin pikaseen Höltän kanssa pieni V-sarjan demo Circukseen ja hyvältähän se pino kuulosti. Toivotaan että tolla pääsee tänä kesänä vetää ja näillä näkymin pääseeki.

Perjantaina lähin kuuntelu ja kattelu oppilaaks Kivenlahti rockiin Chisun keikalle. Täs on kumminki kuukausia siitä ku oon viimeks tehny kyseistä aktia mut eipä siinä ollu sen kummempaa muistettavaa. Itseasiassa eniten sai tehdä hommia systeemitekkinä ku PA olikin tsekin alkaessa monona ja siinä oli turhan reippaasti subia Tertun makuun. Snadi näpyttelu Dolby Laken kanssa ja homma pelitti taas. Sori vielä Glen mut näin tää ny meni.

La ja su meni sitte Chisua tehdessä. Lauantaina ihan perushyvä meno jäähallilla mut sitten sunnuntaina Porvoossa ei niinkään. Aivan kammottava halli, VRX:t hilattu katon rajaan ja voi että ahisti. Mulla on sellanen käsitys että tohon tönöön, eli Avanti-saliin, on laitettu törkynä rahaa mut ei se ainakaan siinä näy/kuulu, että tuolla olis hyvä käydä tekemässä konsertteja. Eli toisin sanoen mä en tonne enää mee. Oikeesti. Roudaus oli hyvä, se siitä. Ja jos sen on joku kapellimestari todennut hyväks ni aivan sama. Kaverin kuuluis olla jollain muulla alalla...

Viime viikonloppuna käytiin sit Nasumin kanssa Ranskan Hellfestissä ja Ruotsin Metaltownissa. Ei noista oikeen voi muuta sanoa ku et jengi tykkäs ja bändi veti hyvin. Kummassakin mestassa oli hyvät kamat tehdä mitä nyt Ruotsalaisten M7 vähän ahdisti mut nyt on siihenki hyvä file. Ranskassa oli jumalauta 10-12 tuhatta henkeä kattomassa keikkaa mikä meinas sitä et monet tutut ei mahtunu sisään telttaan - Päälavalle meidän olis pitäny vetää :). Alan lehdet diggas keikoista todella paljon ja aftonbladettiki anto 4/5 ruotsin vedosta. Ku ottaa huomioon että nyt on vedetty 4 keikkaa tällä jengillä ni ei mun mielestä huono...

Ens viikolla, eli huomenna lähetään, käydään sitte vetämässä kolme klubi keikkaa Italiassa ja launtaiksi lennetään Graspoppiin Belgiaan. Belgian suhteen meikäläisellä on odotukset korkeella mut siitä tuonnempana. Loppuun pari kuvaa.

APPLE OF PAIN

FESTARI KALJA

-You are very close to the limit sir! -Yes I know- it's Nasum.


2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Hollanti... mitvit?!?!

Mierolainen kirjoitti...

Ihan hyvälle toi Hellfestin kaahailu ainakin kuulostaa:

http://liveweb.arte.tv/de/video/Hellfest_Nasum/