lauantai 28. marraskuuta 2009

Vettä virrannu ja silleen...

Eipä oo taas jaksanu hirveästi kirjoitella. Tai oikeastaan se on ollut mielessä useaankin otteeseen mutta sitten käy niin, että rupee muistelemaan mitä on tapahtunu ja kun ei muista mitä ja missä järjestyksessä, niin sitten ei kirjoita mitään. Nyt päätinki sitten kirjoittaa ihan muista jutuista kuin näistä duuneista. Kuitattakoon ne sillä, että hommia on ollu ja tässä on kohta vielä pahempaa luvassa... Keikkaputken tulehdus niinkuin eräskin basisti sanoisi.

Kuulkaas. Mä ostin tuossa joku aika sitten kämpän avovaimon kanssa. Aika älytön meininki kun en ikinä arvannu niin kovin aikuistuvani. Siilitieltä löydettiin oikein mukava 78 neliöinen huoneisto kolmella huoneella ja keittiöllä. Ylin kerros ja läpitalon ja vaikka mitä. Heti perään myytiin tuo mun tämänhetkinen Tapiolan yksiö ja saatiin oikeen hyvä hinta siitäkin. Tai törkeän hyvä jos totta puhutaan. Muutto olisi 20. päivä joulukuuta. Saa tulla auttamaan- kamaa ei ole paljon. Tuonne olis ehkä saumaa saada myöskin pieni miksaus/editti potero johon liittyy seuraava...

Päätin vihdoin ostaa uuden mäkin. 13" Macbook Pro lisämausteilla. Nälkä kasvoi sitten samointein ja pari päivää myöhemmin kaupasta lähti Logicin koko paketti matkaan. Läppäri on ihan törkeen hyvä. Ai että. Logicin kanssa mulla on edelleenkin joku henkinen ongelma. Oon kuitenki päättäny taltuttaa perkeleeni tässä asiassa ja vääntää tolla nyt niin paljon ku vaan ehtii. On kyseisessä softassa niin paljon hyvääkin. Jos on ehdotuksia/löytöjä AU-plugari puolella niin saa pistää tulemaan. Vaikka taitaa suurin osa helmistä olla aika kaivettu jo alan foorumeilla. Toinen hieno softa minkä bongasin itseasiassa Höltän olan takaa oli Fuzzmeasure niminen äänenmittaus/analysointi kikotin. Koodinpätkä hoitaa mittauksen sini sviipillä ja kertoo kauhiasti kaikkea hyödyllistä ja vähemmän hyödyllistä kaitsareista. Esim. harmonisen särön määrä on ollu ennen vähän vaikeempi todeta. Softasta puuttuu luonnollisesti RTA ominaisuudet eli se on lähinnä nörttien virittely ohjelma. Mä oon nörtti- vaikka viime aikoina mittamikki onki jääny aika paljon reppuun. Niin ja hinta. 150 dollaria joka mun euroissa ilmaistavalla tilillä oli joku reilu satasen. Ei mun mielestä paha tommosesta softasta.

Nyt täytyy käydä röökillä ja sit alkaakin jo veto. Moro ny... Niinkun eräs toinen basisti sanoisi.

1 kommentti:

Lassi kirjoitti...

Päivityksii stna.