keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Korn ja korni patch...

Hola amigos!

Taas on vierähtänyt hetki jos toinenkin kaiuttimia ripustellen eikä paljon oo mitään blogia ehtinyt kirjottelemaan. Mutta kerrataas taas. Ton edellisen merkinnän jälkeen seuraava homma oli Kornin jäähallikeikka. Perinteisesti paikalle kuuden aikaan aamulla ja siitä ihmettelemään Smojun mulle jättämää järjestelmää. Olin siis pyytänyt Moving Lightin kamat mestoille ja ne oli torstaisen Pet Shop Boys keikan jäljiltä valmiiksi katossakin. Iisiä hommaa. GeoT oli pää PA:na ja sidehangeinä oli sitte GeoS. Fohi kuntoon ja piuhan päät omaan prossuun niin johan soi. Virittelyhän on noilla kamoilla aika suoraviivaista hommaa. Kornin seppä oli erittäin mukava hemmo symppis krapuloissaan ja eniten aikaa saatiin kulumaan sen oman etupääräkin kytkentään. Ensimmäinen kerta ku mulla oli koko Mixräkin patchi täynnä, eli 56 inputtia ja 24 outputtia. Kaikkennäköstä web feedia sun muuta oli käytössä mutta selvittiin. Entombedille tilasin lennosta oman tiskin vaikka periaatteessa Korn ois digitiskin jakanutkin- Ei vaan viittiny ottaa riskejä patchin kanssa.

Tunnelma oli koko illan hyvä mitä nyt PA:n alimittaisuus pikkaisen kiristi. Neljä palaa lisää per puoli ja 6 subbaria ois ollu kyllä tarpeen. Mut hyvältähän toi keikka saundas ei siinä mitään. Purku menikin sitte perinteisesti päin helvettiä. Mä olin ilmottanu että tarvitaan ainaki neljä lisäkättä purkuun ja pakkaukseen. Ilmeisesti jonku tuottajaihmisen näkemys purusta on yhtäkuin backlinen purku. Nimittäin siinä vaiheessa kun meikäläinen oli pakannu FOHin niin apukädet oli päästetty himaan. Ei paljon naurattanu. Aamuun asti siinä sitte meni ja se on aivan liian pitkään kun ottaa huomioon että tuolta on joskus ehditty vielä baariinkin.

Seuraava keissi olikin sitte Wanaja fest. Tää oli meikäläiselle jo kolman vuosi kyseisissä kisoissa joten tuttua hommaa. Nyt oli mukana GeoS ja täytyy sanoa että ei menny mun lempinyyttien kastiin. Ohan se ihan oikea PA mut kuitenkin. Wanaja oli myös eka festari missä sai miksata ite vähän enemmänki. Eniten noista jäi mieleen Pain Confessor joka oli helvetin kiva tehdä ja sitte Beats and Styles mitä on tullukki jo tehtyä muutaman keikan verran. Perusfestarit- nou hätä.

Hämeenlinnasta siirryttiin Seinäjoelle varaston kautta missä piti suorittaa Vauhtiajojen päälavan tekniikka. Nyt lähettiin sitte isosti eli pokkakärry ála Rockline täyteen ja menoks. Tonne mentiin jo keskiviikoksi koska Nightwish halus tehdä teknisen tsekin torstaina. Ryhmä oli meidän oma A1:nen eli homma sujui suht jouhevasti. Kävin omien hommien lisäksi vielä virittelemässä Lakeus saundin kamat kakkoslavalla kun sinne oli tuttuja seppiä tulossa. Muunmuassa suban ajastus oli vähintäänkin mielenkiintoinen mutta kyllä siihenkin sitte joku roti saatiin. Seinäjoen kisatki meni mukavasti ja iloinen yllätys oli Hukkasen Masan vierailu etupäässä. Masa on siis aikoinaan ollu studioteknikkona meikäläisen opinahjossa ja pitäny erittäin hyviä oppituokioita elävästä elämästä. Lisäksi Apulannan Arska nimes meikäläisen pinkan parasvireisimmäksi Nexoksi tänä kesänä joten hyvällä fiiliksellä pysty lähtee lomille...

Niin. Nyt alko vähintään parin viikon loma ainakin Speedin hommista. Keikkaa teen luonnollisesti omiin nimiin ainakin muutaman vedon verran mutta mikäs tollasta kivaa bändikeikkaa on tehdessä...

Nauttikaa kesästä. Se loppuu kohta.

Ei kommentteja: