tiistai 15. toukokuuta 2012

Grindiä PERKELE!!!!

Hah! Perinteinen avaus eli onpas taas vierähtäny aikaa edellisestä päivityksestä. En todellakaan rupea kertaamaan mitä on reiluun vuoteen tapahtunu vaan lähetään sillä et mitä ens kesä pitää sisällään. Ensinnäki The Circuksessa tulee edelleenkin rampattua vaikka enemmän se homma jää noille muille talon ukoille. Tää taas johtuu siitä, että kierrän ruotsalaisen grindcore suuruuden, Nasumin, kanssa koko kesän ja keikkoja siunaantuu ihan helvetisti.

Kyseessä on siis orkesterin "Farewell World Tour" ja tämäkin blogi tulee keskittymään lähinnä tuohon kiertueeseen. En voi ihan vielä kertoa missä kaikkialla sitä kolutaan mut Nasumin sivuilta voi käydä sitäkin tietoa urkkimassa. Siellä on myös bändin oma kiertueblogi joka saattaa olla aika mielenkiintoista luettavaa. Eli ja silleen. Eka keikka tehtiin Örebrossa, bändin kotikaupungissa, ja samalla meikäläinen tapas bändin jäsenet ekaa kertaa. Huikeeta jengiä ja jokainen on omanlaisensa persoona. Vähän harmitti, että en ehtinyt aikasemmin pelkälle treenimatkalle, mut sitä tää freelancerin elämä on.

   Keikkapaikka oli aika kammottava vanha juhlasali, think Gloria, ja paikallisen PA-firman toimittamat kamat oli myösnkin aika ankeet. Vanhaa JBL:n stäkkikamaa 2 subia ja yläpäätä per puoli. Mulla ei sinänsä oo mitään vanhan liiton vehkeitä vastaan, mut noi ei vaan soinu. Lisäks sekä etupään SD8 että monsupään M7 sekoili heti failin latauksesta lähtien ja koko shown kasaus oli jotenki irti lapasesta. Paikalliset sepät muunmuassa lähti yli tunnin lounastauolle just sillon ku me tultiin sisään mikä meinas sitä, että lamput ei ollu ilmassa (backline ei mahu lauteille), monitoritiski oli permannolla (ite raahattiin paikoilleen) ja PA oli kiinni (en päässy virittää enkä, perkele, rupee ite käynnistelee). Kaikesta tosta edellämainitusta johtuen meidän tsekki venähti about 30 minsaa pitkäks ja lämppäreille jäi liian vähän aikaa. Voi voi. En ota omalle vastuulle. Eikä se paikallinen seppä näköjään siitä ajasta ois mitään ottanu irti, sen verta takki auki veteli.

 Nasumin keikka lähti spektaakkelinomaisesti käyntiin ja meni muutenkin ihan ok. Bändi oli selvästi todella hermostunu ja kitaranuppiki saatiin hajalle mut ku jengi diggas ja paikallislehti anto 5/5 arvosanaks ni ei voi muuta ku sanoa että loput keikat on varmaan 6-10/5. Toi intro piti olla muuten vaan tuolla Örebron keikalla, mutta ku promoottorit oli nähny sen niin nyt se sitte pitää tehdä niin usein ku vaan mahdollista. Et silleen. Tästä edetään sit niin, että bändi lähtee keskenään pariks viikoks jenkkeihin, ja eurooppa crew hypää uudelleen kyytiin 2.6. Nijmegenistä.

 Kesällä on muutama vapaa viikonloppu mitkä allekirjoittanut viettää Tertun tuuraajana Chisun etupäässä. Sitä hommaa täs on jo ehtiny treenaamaanki, joten ei siitä sen enempää.

 Pitäkää jengi hyvä kesä, vaik eihän tätä mun blogia kukaan lue ku päivityksiä tulee sen 1,5 vuoden välein.

 -Barska

Ei kommentteja: