maanantai 14. syyskuuta 2009

Rankkaa puuhaa...

Niin,

rankkaa puuhaa olla on/off kipeenä ja hoitaa keikat samalla. Eli pari viikkoa sitten lauantaina päädyin Nosturiin tuuraamaan monitori päätä. Oksu oli etupäässä ja hommat suju hyvin. Viis bändiä joista yhtä lukuunottamat oltiin aika hc-linjalla. Sunnuntaina oli sitte elämäni pahin flunssa päällä eli ei muuta ku lepoa kunnes sitte keskiviikkona piti mennä taas ku King Starilla oli showcase- keikka Mascotissa. Alunperin tonne haaveiltiin omaa PA:ta ja vaikka mitä mut fyrkka tuli vastaan. Eli talon komottimilla mentiin ja saihan nekin soimaan ku jakso viritellä. Häivälä oli tekee korvamonsut ja tästäkin johtuen meillä oli omat LS9:t mukana. Hyvä niin. Keikka tais olla oikeenkin suksee. Ite vedin sellasessa Finrexin/särkylääke pöllyssä etten pahemmin osaa tosta mitn sanoa.

Sit oli taas pari päivää lepiä ja lauantaiks Virginiin Notkean Rotan taidetta toistamaan. Mulla oli jo perinteisesti Profile messissä tuolla ja myöskin perinteisesti menin pari tuntia etukäteen mestoille ihmettelemään sitä PA:ta. Yksin kun sai rauhassa tutkia niin tulihan siihen joku järki. Eli virittelin eka vaan niitä alempia C-toppeja ylempien ollessa mutella ja kas vaan, niistä sai oikeenkin kivan saundin ulos pienellä säädöllä. Ei tietoakaan siitä helvetin ärsyttävästä puukosta joka kyseisessä mestassa on melkeen aina ja jota ei voi arpoa veke ku sieltä häviää sitte kaikki. No ne ylemmät sitte päälle ja koko paletti soimaan. Mitä Helvettiä!!?? Aivan saatanan hirveä kääkätys! Eli ylemmät laatikot tekee nyt kyl jotain väärää. Ihan sama mitä teki ni kuulosti ihan v***n hirveeltä, epäselvältä paskalta jne... Meikäläisen korva sano että nyt ollaan aika pahasti kammalla. No- siitä sitten selvittelemään että voisko ne ylemmät kaapit pitää hiljasena jos yläkerta on kiinni. Aluksi suhtautuminen oli vähän nihkeetä mutta päästiin yhteisymmärrykseen ja sovittiin että jengi pidetään alhaalla vaikka ahdasta tulisi. Hieno homma. Tsekki tehtiin varmuuden vuoks koko PA:lla kuitennii. Keikka meni hienosti ja jengiä oli tupa täynnä ja ne oli mukana. Kaikkein positiivisinta oli se, että yläkerrassa työstäneet videohemmot sano saundin olleen sielläkin helvetin hyvä. Ehkä ne ylemmät kaapit kantsis vaan pitää pois pelistä...? Tai pistää sinne jotain E-typeä parineljä. Nii ja Blaken Cride ja Sami oli myös mestoilla ku heiltä oli sairastapauksen takia keikka peruuntunu. Eli seurakin oli kohdallaan...

Viime viikko meni sitte messuhommassa ja semmosessa ja eilen saatiin vihdoin nauhotettua OES:n tulevalle levylle laulut silleen "tuotantodemona". Niitä nyt sitte kuunnellaan ja tehdään viimeset viilaukset ennen varsinaisia nauhotuksia.

Tästä tähän. Pitäkää kivaa!!!

-Barska

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Toihan oli hyvä vinkki pitää mielessä, kun kohdakkain sinne Virginiin käypi tieni